EmailTwitterFacebookLinkedIn

Administratiekantoor met NOAB certificering Rotterdam?


Administratiekantoor met NOAB certificering
Administratiekantoor Van Driel Finance is geaccrediteerd door NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen. Dat betekent dat wij vrijwillig aan de strenge eisen van NOAB willen voldoen. Het NOAB-keurmerk geeft u deze zekerheden:

1. Kwaliteit waar je geen omkijken naar hebt Administratie- en belastingzaken zijn waarschijnlijk niet uw core business. Het moet perfect geregeld zijn, maar u wilt er geen omkijken naar hebben. Dat is onze taak: wij ontzorgen u in al uw administratie– en belastingzaken.

2.Up-to-date kennis en advies Belastingregels en –wetten veranderen regelmatig. Wij houden onze vakkennis verplicht op peil door permanente educatie (PE). Daarnaast hebben we toegang tot een grote groep specialisten, die tegen gereduceerd tarief voor NOAB kantoren en hun klanten werken.

3. Laagdrempelig en oplossingsgericht: U bent géén nummer Wij begrijpen dat u snel een antwoord wilt hebben op uw vragen. En dat u persoonlijk contact wilt. Die persoonlijke benadering staat bij ons kantoor voorop: we zijn zelf óók MKB ondernemer en hebben geen 9-tot-5 mentaliteit.

 4. Garantie:
 Ons kantoor staat voor kwaliteit, vakwerk en klanttevredenheid. Mochten wij toch een verschil van mening met u krijgen, dan bent u beschermd door de NOAB Leveringsvoorwaarden, - conflictbemiddeling, een onafhankelijk Tuchtcollege en onze verplichte Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

5. Klaar voor de toekomst NOAB werkt nauw samen met de overheid en andere instanties aan nieuwe manieren van werken en nieuwe standaarden. Daar komen afspraken uit voort met de Belastingdienst en andere partijen, waar u van kunt profiteren. NOAB-kantoren zijn daardoor klaar voor de toekomst.