Administratie en belastingaangifte in Ridderkerk

Administratie en belastingaangifte in Ridderkerk

Als ondernemer wilt u uw financiële huishouding graag bij een lokaal kantoor onderbrengen. Van Driel is een modern kantoor en werkt veelal digitaal en online met software en platforms als AFAS, Dizzydata etc.. Ondanks dat wij veel digitaal werken is een administratiekantoor dichtbij toch erg prettig. Even naar binnen lopen om iets af te geven, een kwestie te bespreken, het jaarverslag te bespreken tot en met gewoon even een kop koffie doen. Het kan allemaal!

 

Concentreren op ondernemen in Ridderkerk

U concentreert zich op ondernemen, uw kernactiviteit en waar u goed in bent. Van Driel Finance is uw partner voor uw administratie en belastingaangifte in Ridderkerk.

Van bijvoorbeeld het opstellen van de jaarcijfers of tussentijdse cijfers tot uw salarisadministratie. Zo rekenen wij ook bijv. de gevolgen van nieuw personeelslid voor, zodat u bijvoorbeeld de werkgeverslasten kunt inschatten. Daarnaast zorgt Van Driel Finance voor de zaken als loonstroken, aangiften, opgave van lonen t.b.v. Belastingdienst en pensioenfondsen.

Samen met u werken we toe naar een helder beeld van de financiële positie van uw bedrijf en alle onderdelen van uw administratie, waarbij het belang van uw onderneming voorop staat.

  • Belastingaangiften voor uw bedrijf of als particulier?

  • Bedrijfsadministratie volledig ontzorgt?

  • Uw boekhouding zakelijk of particulier geregeld?

  • Uw loonadministratie zonder gedoe?

  • Jaaropgaven voor zakelijk en particulier?