Waar staan wij voor

Administratiekantoor Van Driel Finance, een professioneel boekhoudkantoor. Gecombineerd met persoonlijk advies en de juiste service. Dat geeft overzicht, transparantie en duidelijkheid.

Wij zijn een klein administratiekantoor en bewaken onze dienstverlening door deze op een professioneel en vaktechnisch wijze te hanteren middels ons lidmaatschap bij de NOAB. We bewegen mee met de tijd waarin we leven en werken met de nieuwste digitale middelen om u inzicht te vergroten in uw onderneming.

We willen bewust het kantoor haar eigen uitstraling en karakter laten behouden: directe en persoonlijke contacten, laagdrempelig en makkelijk benaderbaar ongeacht de locatie en de omvang van onze opdrachtgevers. Met de juiste persoonlijke aanpak werken wij gezamenlijk om u van dienst te kunnen zijn. Overzicht, transparantie en vooral duidelijkheid dat is wat Van Driel Finance u te bieden heeft.

Persoonlijk

Ieder persoon of onderneming is anders. Door een persoonlijke benadering kunnen wij ons goed verplaatsen en verdiepen in de klant waardoor er een prettige en laagdrempelige samenwerking ontstaat

Proactief

Wij weten welke fiscale voordelen er te halen zijn. Wij zoeken in overleg met u kansen en mogelijkheden op. Wij geven u gevraagd, maar ook ongevraagd advies als wij denken dat u daar voordeel mee kunt behalen en waarschuwen u voor valkuilen en toekomstige wijzigingen. Op ons moet u dan ook kunnen bouwen en vertrouwen.

Hoge kwaliteit

De kwaliteit van de dienstverlening staat centraal. Er wordt zorggedragen voor een correcte administratie, duidelijke overzichten en advies in een begrijpelijke taal.

Adviseur

Wij willen graag uw adviseur zijn als het gaat om kleine- en grote beslissingen. Dat kunnen we alleen maar goed doen als we dichtbij u mogen staan. Wij zorgen ervoor dat we voldoende kennis hebben van uw branche en geven veel persoonlijke aandacht aan u en aan uw onderneming. Dan kunnen we onze toegevoegde waarde tonen.

  • Belastingaangiften voor uw bedrijf of als particulier?

  • Bedrijfsadministratie volledig ontzorgt?

  • Uw boekhouding zakelijk of particulier geregeld?

  • Uw loonadministratie zonder gedoe?

  • Jaaropgaven voor zakelijk en particulier?

Transparantie

Bij ons zijn er geen verrassingen achteraf. Zo zullen er van tevoren duidelijke afspraken worden gemaakt over de werkzaamheden en het tarief (vaste prijsafspraken). Op die manier zult u nooit onverwachte kosten achteraf hebben.

Veiligheid en betrouwbaarheid

De administraties worden vertrouwelijk behandeld en zijn alléén inzichtelijk voor Van Driel Finance. Onze fysieke en digitale bestanden worden vanzelfsprekend met grote zorg voor veiligheid beheerd.

Eén aanspreekpunt

Van Driel Finance wordt gezien als uw eigen financiële adviseur die naast de ondernemer staat. Wij staan de ondernemers bij met hun boekhoudkundige, fiscale, strategische- en administratieve vragen en adviezen.

Concurrerende prijs

Er wordt hoofdzakelijk gebruik gemaakt van vaste maandbedragen. U betaalt een duidelijk tarief voor de diensten die wij aan u leveren.